Angelinina kćerka sada je John i želi promijeniti spol

Piše: Redakcija

Glumica Angelina Jolie (45) majka je šestero djece. Ljepotica je usvojila troje djece, a zatim rodila troje za vrijeme braka s kolegom Bradom Pittom koji je zbog nje ostavio prvu suprugu Jennifer Aniston.

Najstarijeg sina Maddoxa kojemu je danas 19 godina Angelina je usvojila u Kambodži kada je snimala popularni film o junakinji Lari Croft. Maddox je tada imao sedam mjeseci. Tri godine kasnije, 2005. godine, Angelina je usvojila i šestomjesečnu kćerku Zaharu iz Etiopije, a tada je s njom po nju otišao Brad Pitt s kojim je iste godine započela vezu. Već sljedeće godine Brad je usvojio Maddoxa i Zaharu koji su dobili prezime Jolie-Pitt.

Iste godine u Namibiji je rođeno njihovo prvo biološko dijete, Shiloh Nouvel, a bračni par prodao je ekskluzivne fotografije časopisima People i Hello! U martu 2007. godine porodici se pridružio još jedan član, trogodišnji Pax Thien iz sirotišta u Vijetnamu. 2008. godine tokom filmskog festivala u Cannesu Jolie je potvrdila kako čeka blizance.

Dva mjeseca nakon toga rođeni su Knox Leon i Vivienne Marcheline, a paparazzi su dežurali puna dvije sedmice ispred bolnice u Nici kako bi dobili prve fotografije mame i mališana. Prve fotke bračni par je prodao istim časopisima za vrtoglavih 14 miliona dolara, a sav novac uplaćen je njihovoj humanitarnoj organizaciji. Bio je to najveći iznos ikad uplaćen za fotke celebrity beba, no ipak su to bili Angelina i Brad.

Angelina Jolie Tears Shiloh Away From Dad Brad Pitt Before Holidays

Od razvoda od Brada nakon samo dvije godine braka 2016. godine, Angelinu se može vidjeti isključivo u društvu djece, a medijima je jako zanimljiva i Shiloh koja je postala John. Brad je o odgoju Shiloh, odnosno Johna, prvi put progovorio 2008. godine kod Oprah Wnfrey te je tada otkrio kak ju zovu muškim imenima, dok se Angelina o svemu očitovala dvije godine kasnije te rekla kako je sve počelo kada je John imao tri godine.

–  Ona želi biti dečko, pa smo joj odrezali svu kosu. Ona voli nositi mušku odjeću i misli da je jedna od braće – rekla je tada mama koja u potpunosti podržava takvu odluku od samog početka. U februaru ove godine Shiloh je i službeno na papirima postala John, a kako prenose strani mediji, spremna je i na operaciju promjene spola, iako za to ne postoji službena potvrda. Angelina je nedavno viđena u šopingu sa svojim kćerima, tačnije Zaharom, Vivienne i Johnom, a ništa na njima nije odavalo da se radi o porodici holivudske A-liste.

Angelina Jolie

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti