Jednu ženu voli 19 godina: Kad me pogleda koljena mi klecaju

Piše: Redakcija

Glumac za kojim mnoge žene i dan danas uzdišu već je 19 godina u sretnom braku s novinarkom Keely Shaye Smith, a svoju ljubav prema njoj voli iskazivati na društvenim mrežama. Svaki rođendan, godišnjicu i slične trenutke Pierce Brosnan čestita svojoj supruzi putem fotke iz mladosti uz romantičan opis i tako uvijek skupi lajkove i komentare svojih obožavatelja.

Ipak, bilo je i onih koji su se pitali zašto ne objavljuje novije fotke s njom i pretpostavili da je razlog tome taj što se Keely u posljednjih nekoliko godina udebljala nekoliko desetaka kilograma. Naravno, Pierce je odmah objavio trenutnu fotku supruge i njega s kojom joj je čestitao rođendan te ušutkao hejtere koji su mislili da je se srami.

Jednom je prilikom i otkrio zašto je i nakon 19 godina zaljubljen u Keely:

– Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Keely pogleda, uvijek me iznova obara s nogu i osjećam klecanje u koljenima.

Inače, Keely je spasila Piercea od depresije nakon što su mu umrle žena i kćerka, a s njom je dobio i dva sina, Parisa i Dylana Thomasa.

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti