Manja je od glumca skoro pola metra i lakša 130 kilograma: Na svijet im je donijela dječaka

Piše: Redakcija

Glumac Hafpor “Thor” Bjornsson, svima poznatiji kao “Planina” iz serije “Igra prijestolja” i njegova supruga Kelcey u nedjelju su postali roditelji dječaka! Omalena Kelcey na svijet je donijela dječaka, a sretne vijesti su sa svijetom podijelili na Instagram. Gorostasni glumac je na Instagramu praktično prenosio čitav porođaj, od trenutka kada mu je supruga u 6 ujutru rekla da joj je pukao vodednjak, pa sve do dolaska mališana na svijet.

– Skoro sam u strahu od toga koliko je ona jaka i toliko sam ponosan na nju zbog svega što je učinila da bi se pripremila na ovo. Ne mogu riječima da objasnim koliko sam ponosan i kako se osjećam zbog ovog iskustva. Poslije izuzetno teška 2 sata i 19 minuta guranja stigao je naš zdrav, snažan, lijep dječak težak 3530 grama i dugačak 52 cm – napisao je on.

Porođaj je protekao u najboljem redu

Par je odabrao i ime za sina, ali su odlučili da ga za sada drže u tajnosti. Također, glumac je dodao niz fotografija sa suprugom i bebom u krevetu u njihovom domu.

Kad čovek od 180 kilograma drži bebu od 3!

Podsetimo, njih dvoje su jedan od najprepoznatljivijih parova u svijetu šoubiznisa, što nije ni čudo s obzirom na fizički kontrast između njih dvoje. Naime, islandski glumac visok je 206 centimetara, a brojka na vagi pokazuje 181 kilogram, dok Kelcey ima svega 157 centimetara i 52 kilograma. Kakva razlika!

Ovaj 31-godišnji Islanđanin titanske građe upoznao je Kelcey prije nekoliko godina u jednom baru u kojem je ona radila kao konobarica, a odmah su se dopali jedno drugom, a bračne zavjete razmijenili su godinu kasnije. Ovo je njihovo prvo zajedničko dijete, a glumac već ima jednu kćerku Tereziju iz prethodne veze.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti