Posljednjim javljanjem Meghan Markle svima dala doznanja šta misli o kritikama i tračevima na njen račun

Piše: Redakcija

FP

Nekada omiljena osoba u britanskom kraljevstvu Meghan Markle pregurala je turbulentan period u svom životu i sada je ako je suditi po novom javnom istupu zadovoljnija je nego ikad. Postigla je sve što je sanjala, ostvarila se u majčinskoj ulozi i pored sebe ima brižnog muškarca te je to trenutno sve što je zanima i ispunjava. Sudjelujući na virtualnom okupljanju u utorak na kojem je glavna tema bila stvaranje zdrave i humane tehnologije za budućnost, Meghan je kazala:

AFP

– U mom slučaju, već sam se odavno s tim svim pomirila. Ne obazirem se na kritike, ružne komentare, izmišljene priče i tračeve jer sam slobodna osoba. U trenutku kad se budete mogli osloboditi svih tih drugih i nebitnih mišljenja o onome za što sami znate da je istina, tada je vrlo jednostavno živjeti u mirom i s autentičnošću – rekla je pa dodala:

– S takvim stavom odlučujem ići dalje kroz život – objasnila je nadalje Meghan koja se ponovno javila iz svog doma vrijednog 14 miliona dolara u Santa Barbari gdje živi sa suprugom i jednogodišnjim sinom.

Upravo njih dvojica centar su njenog svijeta te trenutno njen jedini prioritet. Meghan je govorila kako je pandemija i karantena u kojoj smo neko vrijeme bili, mnoge natjerala da dobro promisle što je zaista bitno u životu čemu posvetiti posebnu pažnju.

– Za mene to su moj suprug i sin. Naprosto uživam pratiti kako maleni raste i naša sva pažnja je trenutno na tome – kazala je Markle.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti