Nicolas Cage: Divljačka vožnja na ulicama Dubrovnika

Piše: Redakcija

Na ulicama Dubrovnika snima se film s Nicolasom Cageom i Pedrom Pascalom u glavnim ulogama. Prije nekoliko dana u Lijepoj našoj počelo je snimanje filma u Lionsgate produkciji “The unbearable weight of massive talent”. Nicolas je danima u Dubrovniku, ali navodno glumac danima nije izlazio iz hotelske sobe, no to više nije slučaj. Holivudski dio sve se ćešće može vidjeti na ulicama grada, a ovoga puta Nicolas je vozio srebrni Porsche i divljao ulicama, dok je Pedro čini se bio u nesvjesti pored njega.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

U spomenutom filmu Cage glumi fiktivnu verziju samog sebe i, prema scenariju, očajnički želi ulogu u filmu Quentina Tarantina. U filmu se Cage obračunava i s egoističnim Cageom s početka 90-ih kojeg optužuje da je kriv za cijeli niz loših filmova koje je snimio i koje su ga dovele na B listu popularnosti, ali i do ruba bankrota. Nicolas Cage pristao je glumiti u ovom filmu jer su mu scenaristi objasnili da im cilj nije izrugivanje, već odavanje počasti njegovim najboljim ulogama.

Autor: L.B.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti