Tom Cruise u strahu: Neke tajne bi mogle biti otkrivene

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BiC6IVODUeD/

Poznati holivudski glumac i član scijentološke crkve Tom Cruise svoj ljubavni životoduvijek čuva pod velom tajne. Publika ga obožava zbog talenta i fantastičnih uloga, ali jedan je od rijetkih koji je uvijek apsolutno nijem na teme o svom privatnom životu.

Otkako se razveo od glumice Katie Holmes 2012. godine, nijednu emotivnu partnerku nije predstavljao javnosti, a sve informacije u vezi s njim su na nivou nagađanja. Poneka informacija dospije do medija preko ljudi iz njegovog bliskog okruženja ili se konstruišu priče na osnovu nekog njegovog gesta.

No, u posljednje vrijeme proganjaju ga tajne iz prošlosti. Naime, sada je u velikom strahu da će 74-godišnja pjevačica Cher, s kojom je davno imao vatrenu romansu, otkriti u svojim memoarima neke detalje koji mu ne idu u prilog.

Izvor blizak slavnom glumcu nazvao ga je kontrol frikom koji je opsjednut svojim imidžom u javnosti, i kojeg zbog toga hvata panika jer ne može  da nagovori Cher da u potpunosti izostavi spominjanje njihove romanse u memoarima. Navodno ju je čak privatno zvao i odgovarao od toga.

– Cher nije htela da mu otkrije šta će sve biti u memoarima i nije htela da obeća da neće spominjati njihovu avanturu. Tom se boji da bi se zbog tih informacija mogao osramotiti – rekao je izvor.

Izvor: Story.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti