Serija o njihovom životu: Victoria i David Beckham prodali privatnost za 16 miliona funti

Piše: Preuzeti tekst

Bivši fudbaler  David Beckham (45) i njegova supruga Victoria Beckham (46) sklopili su ugovor sa producentskom kućom “Netflix” vrijedan 16 miliona funti, prenosi Telegraf.

Par koji je težak 769 miliona funti će snimati seriju koja će prikazati neviđene trenutke njihove porodice iz svakodnevnog života, a na sve to su pristali jer oni vole da zabilježe na kameri familijarne trenutke.

Šou će se vrtjeti oko Davidovog života, a svakodnevno će ga pratiti snimateljska ekipa. Gledatelji će takođe moći da vide urnebesne momente iz prošlosti kada se David udvarao Victoriji.

“Netflixova serija pokazaće sasvim drugu Davidovu stranu, onu koju javnost vrlo rijetko može da vidi”, rekao je izvor blizak porodici.

“U Davidovoj porodici svi su arhivisti. Oni s ponosom dokumentuju njegovu karijeru još od kada je bio dječak i svih ovih godina čuvaju sve stare isječke iz lokalnih novina, iz školske evidencije i timske fotografije”, dodao je izvor.

U seriji će govoriti i njegove kolege iz Manchester Uniteda i Real Madrida Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs i ostali…

Izvor: CDM

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti