Hana Hadžiavdagić tužna nakon rođendana: Objavila svoju sliku od prije 10 godina i obišla mezare

Piše: M. K.

Sarajka Hana Hadžiavdagić-Tabaković, regionalno uspješna influencerka i voditeljica, prije tri dana u užem krugu rodbine i prijatelja proslavila je 36. rođendan, a fotografije s male žurke u prirodi objavila je na društvenim mrežama. Među zvanicama bio je i dvomjesečni Noa s mamom pjevačicom Slađanom Mandić i svi su na slikama bili veseli.

Međutim, kada se društvo razišlo, Hanu su pristigla sjećanja, te su je i rastužile neke stare uspomene koje je podijelila u Instagram storyju.

Uz fotografiju koja pokazuje kako je izgledala prije 10 godina, kada joj je bilo 26, Hana je napisala: “Rođendanska prije tačno 10 godina… 26″, a uz poruku je dodala emotikon umornog lica.

 

Potom se prisjetila svojih najmilijih koji više, nažalost, nisu među živima, oca i nane čije mezare je obišla i kojima je uz svoju rođendansku fotografiju napisala posvete koliko joj nedostaju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti