Poznati novinar Zoran Šprajc slikom i riječju iz bolesničkog kreveta: Ima dobru i lošu vijest

Piše: M. K.

Nakon što je prije tačno godinu doživio infarkt poznati televizijski voditelj i novinar Zoran Šprajc obavlja redovne kontrole, te se tako ovih dana javio opet iz bolničke postelje, na sreću, s dobrim vijestima.

-Kao i svaki pravi motor (a osobito onaj koji pogoni ovakav teretnjak 😄) konačno i moj ima četiri cilindra. Upgrejdanje i fine tuning izvršeni pod ravnanjem maestra Borisa Starčevića i prve violine Tomislava Letilovića u kardioloskoj radionici KB Merkur Damira Kozmara. Sve je prošlo dobro da ne može bolje a još dobrija vijest za sve pacijente KB Dubrava je da su uz Merkur i ostale zagrebačke bolnice počele prihvaćati pacijente s Dubrave – objavio je Šprajc na svom Instagram profilu.

No, dodao je i jednu ne tako dobru vijest.

– Loša vijest je da pritisak postaje sve veći i ako se ovako nastavi postat ce neizdrživ. Zato sebe i svoje čuvajte više nego ikada! Vidimo se u ponedjeljak u RTL Direktu – napisao je Šprajc.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Kao i svaki pravi motor (a osobito onaj koji pogoni ovakav teretnjak 😄) konačno i moj ima četiri cilindra. Upgrejdanje i fine tuning izvršeni pod ravnanjem maestra Borisa Starčevića i prve violine Tomislava Letilovića u kardioloskoj radionici KB Merkur Damira Kozmara. Sve je prošlo dobro da ne može bolje a još dobrija vijest za sve pacijente KB Dubrava je da su uz Merkur i ostale zagrebačke bolnice počele prihvaćati pacijente s Dubrave. Loša vijest je da pritisak postaje sve veći i ako se ovako nastavi postat ce neizdrživ. Zato sebe i svoje čuvajte više nego ikada! Vidimo se u ponedjeljak u Rtl Direktu. #kardio #koronografija #stent #upgrade #4.0 #merkur #dubrava #liječnici #solidarnost #kovid #zdravstvo #srce❤

Objavu dijeli Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti