Goran Bregović: Depresija sve više uzima maha

Piše: Redakcija

Prije desetak dana objavljeno je kako je mlađa sestra Gorana Bregovića, Dajana Bregović-Marić, preminula je u 61. godini u Splitu. Ovaj gubitak posebno teško pao je Goranu, a kako pišu srbijanski mediji, Bregović je pao u depresiju, samo šuti i plače.

– Goran je bio izuzetno vezan za mlađu sestru. Iako nisu živjeli zajedno jer su Bregini roditelji bili razvedeni, pa je sestra bila s ocem u Splitu, a on kod majke u Sarajevu, on je često boravio ljeti kod sestre i puno ju je volio! Zato ga je njena iznenadna smrt i te kako pogodila – kazao je izvor za Kurir.

– Ne znam kako će prebroditi gubitak jer depresija sve više uzima maha. Dobio je i antidepresive koje pije kako bi se oporavio, pa se njegovi najbliži nadaju da će mu vremenom biti lakše. Što će, život ide dalje iako je gubitak zaista težak –  dodao je izvor.

Izvor: index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti