Video raznježio mnoge: Nije mogla živjeti bez njega pa mu se pridružila u domu

Piše: Preuzeti tekst

Kenneth Meredith (96), koji pati od demencije, sam se uselio u dom za starije nakon pogoršanja zdravstvenog stanja. Međutim, njegova supruga Betty (91) otkrila je da ne može živjeti bez supruga uz sebe i odlučila se preseliti u dom za njegu kako bi ga iznenadila, prenosi Unilad.

U pokušaju da njihovo okupljanje učine posebnim, medicinske sestre u domu za starije u Birminghamu u Velikoj Britaniji organizirale su malu zabavu za njih dvoje s balonima i muzikom.

Betty je u dom stigla sedmicu prije nego što su se vidjeli, ali je morala biti u samoizolaciji. Kennethu nije bilo ni na kraj pameti da je ona samo nekoliko metara udaljena od njega. Charlotte Chapman (23), praunuka Kennetha i Betty, na TikTok-u podijelila je dirljivi trenutak kada se ovaj bračni par, koji je 71 godinu u braku, ponovno vidi.

– Moj djed ima demenciju i prije pet tjedana odselio je u dom za starije, a moja baka nije mogla živjeti bez njega i zaključila je da se i ona želi preseliti tamo. Osoblje doma zaista se potrudilo oko organizacije njihova susreta. Oni sada mogu biti zauvijek zajedno – rekla je Charlotte.

Izvor: Večernji list

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti