Zastrašujući beauty tretman Eve Mendes: Strše joj igle iz vrata

Piše: Redakcija

Eva Mendes (46), američka filmska glumica i model, na svom Instagramu objavila je kako izgleda tretman kojim održava mladolikost, ali mnogima on djeluje zastrašujuće, iako je riječ o prilično rutinskoj proceduri, koja samo na prvi pogled djeluje strašno. Naime, na fotografiji s tretmana ‘mono threadinga’, Evi iz vrata vire igle.

U iglama su tanka sintetička vlakna koja podižu njenu kožu i daju joj dojam liftinga. Osim toga, namjena tih vlakana je da stimuliraju proizvodnju kolagena. Vlakna sadrže hijaluronsku kiselinu koja licu daje efekt mladolikosti, a procedura je slična liftingu, no neinvazivna je te nema potrebe za lifting operacijom.

Lifting je vidljiv odmah nakon tretmana, jer se niti u kožu ugrađuju kroz kanile, objavio je „The Sun“.

Podijelivši snimak bizarne procedure na svom Instagramu, Eva je napisala: “Evo, dobijam nekoliko Mono-niti. Ayyyy Dios! Obavijestit ću vas o rezultatima ako vam je stalo”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eva Mendes (@evamendes)

Izvor: The Sun

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti