Srceparajuće pismo Djeda Mrazu: Želja djevojčice rasplakala mnoge

Piše: Redakcija

Foto: Daily Mail

 

Nesebična osmogodišnja djevojčica iz Velike Britanije ima samo jednu želju za Božić, a dirnula je hiljade ljudi širom svijeta. U srceparajućem pismu Djeda Mrazu ona je navela kako ne želi nikakve poklone, već nešto sasvim drugo.

“Dragi Djede, sve što želim za Božić jeste da se svijet vrati u normalu. Ne znam možeš li to ostvariti, ali ako ne možeš, i to je OK. Ne smeta mi što neću ništa dobiti jer imam sve što trebam. Hvala ti”, napisala je djevojčica Kourtney.

Njena majka Samantha Dicken (34) podijelila je objavu na Facebooku i pitala prijatelje kako se njihova djeca nose s lockdownom.

“Da joj barem Djed Božićnjak usliši želju”, dodala je mama.

Fotografija pisma u međuvremenu je postala viralna, s hiljadama lajkova i poruka podrške. “Tako nesebična djevojčica, predivno”, “Ovo me rasplakalo”, “Divno odgojena curica”, “Skromnost je vrlina, svaka čast”, samo su neki od komentara na objavu.

Izvor: Daily Mail

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti