Carmen Electra izgleda mnogo bolje nego 90-ih kada je sve očarala u crvenom kupaćem kostimu

Piše: Preuzeti tekst

Carmen Electra (48) američka glumica i zvijezda serije “Čuvari plaže” proslavila se prije gotovo punih 30 godina, nakon što se prvi put pojavila na malim ekranima i svojim izgledom očarala gledaoce 1993. godine.

Lijepa glumica se od tada nalazi u centru pažnje medija i javnosti, njen život i karijera su se mijenjali, ali isti je ostao njen besprijekorni mladalački izgled kojem se mnogi dive.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Carmen Electra (@carmenelectra)

Carmen tvrdi kako može za to da se zahvali strogim dijetama, konzumiranju velikih količina vode i pažljivoj njezi kože proizvodima koje nije mijenjala već 20 godina, a negira bilo kakve estetske zahvate na licu i odlaske pod nož. Ovih dana pokrenula i sopstveni kozmetički brend „GoGo Skincare“ i otvoreno progovorila o optužbama vezanima za odlaske na operacije lica kako bi se mogla nastaviti baviti glumom, napominjući da je toliko ljudi u Holiwoodu bilo na zahvatima da se to očigledno počelo shvatati kao nešto što svi rade.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Carmen Electra (@carmenelectra)

-Budimo realni, ovdje smo u Holiwoodu i kada ljudima ispričam svoju priču, većina je šokirana jer bi s godinama žena trebala da obavi neke stvari. Ali u mom slučaju nije tako, nisam bila na operacijama i rekla bih da je moj mladalački izgled rezultat discipline i rutine njege kože -izjavila da Carmen za Daily Mail.

Izvor: CDM

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti