Sabrina Tubić uživa u drugom stanju: Nevjerovatno je koliko se tijelo mijenja u trudnoći

Piše: A. Z.

Rođenu Tuzlanku s trenutnom adresom u Dubaiju, Sabrinu Tubić, na društvenoj mreži Instagram prati više od milion osoba. Po zanimanju je pedagog-psiholog, a trenutno zanimanje joj je influencer koji predstavlja fashion, beauty i lifestyle na dnevnoj bazi svojim pratiteljima.

Krajem oktobra na Instagramu s pratiteljima je podijelila sretne vijesti da u njenu porodicu stiže još jedan član. Od tada na društvenim mrežama redovno dijeli fotografije trudničkog stomaka, a prije nekoliko dana podijelila je foografiju na kojoj je primjetna razlika između četvrtog i petog mjeseca trudnoće.

– Mjesec četvrti i peti. Nevjerovatno je koliko se tijelo mjenja u trudnoći. U petom mjesecu se definitivno vidi razlika, hajde što u stomaku, grudima nego i gu.. sve raste ljudi moji. Al ja sam i više nego zadovoljna – napisala je Sabrina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti