Cool mama i tetka: Gigi i Bella Hadid prvi put s bebom u šetnji

Piše: M. K.

Slavni supermodeli, Gigi Hadid i njena sestra Bella, uslikane su jučer u New Yorku, promovirajući svoj cool izgled, dok su gurale kolica s bebom.  Gigi (25) koja je u septembru rodila kćerkicu tako se prvi put bebom pojavila u javnosti i to ne sa suprugom, poznatim muzičarem Zayn Malikom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli POPSUGAR (@popsugar)

Sestre su se odlučile za dvije potpuno crne varijante. Dok je gurala kolica Gigi je nosila preveliki crni kaput u muškom stilu ispod kojeg je izvirivala teksas jakna s okovratnikom, a chic izgled upotpunila je novinarskom  kapom, vojničkim čizmama i naravno zaštitnom maskom. Na rukama je nosila svijetlo smeđe rukavice, dok je preko ramena prebacila crnu torbu za dječije pelene. Tamnim naočalama pokušavala je dodatno sakriti se od očiju znatiželjnika.

Ništa manje cool nije izgledala ni tetka Bella promovirajući stil 90-ih. I ona je navukla dugački crni kaput, ali kožni u stilu Matrixa uz koji je kombinirala ravne kožne čizme. Nosila je šal oko lica, očigledno pokušavajući zadržati anonimnost. Uprkos kamuflaži lica, nisu se mogle sakriti od paparazza.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

Iako je rodila prije tri mjeseca, Gigi se već vratila na posao.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli YOLANDA (@yolanda.hadid)

Malenu unuku čuva baka Yolanda Hadid, reality zvijezda, čijim stopama su otišle i njene kćerke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli YOLANDA (@yolanda.hadid)

Inače, Gigi i Zayn zajedno su već pet godina u turbulentnoj vezi koju su prekidali više puta, ali su unatoč tome odlučili su se za zajedničko dijete.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi koja je dugo skrivala trudnoću, sada ipak češće objavljuje fotrografije iz vremena kad je bila u drugom stanju ali i fotke s kćerkicom na kojima se ne vidi njeno lice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Inače, na prvoj fotografiji koju na Instagramu objavila sa svojom bebom Gigi je nosila dugački vuneni džemper na vezanje i plavu trenerku, dok je kćerkicu držala u u nosiljci leopard  uzorka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti