Posljednji službeni božićni portret Melanije i Donalda Trumpa iz Bijele kuće

Piše: M. K.

 

Melania Trump objavila je na društvenim mrežama posljednji službeni božićni portret sa suprugom, dosadašnjim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

– Sretan Božić od predsjednika Donalda J. Trumpa i prve dame Melanije Trump – uputila je čestitku Melania na Twitteru, a u opisu slike čiji autor je službeni fotograf Bijele kuće Andrea Hanks navodi se da je božićni portret napravljen 10. decembra na velikom stubištu Bijele kuće u Washingtonu, DC.

Inače, dobrovoljci iz cijele zemlje pomogli su u ukrašavanju Bijele kuće nakon Dana zahvalnosti sa 62 jelke, 106 božićnih vijenaca, više od 366 metara vijenca, više od 3.200 lampica i 17.000 mašni.

Porodici Trump je ovo posljednji Božić u Bijeloj kući, jer će novoizabrani predsjednik Joe Biden stupiti na dužnost 20. januara.

Melania u međuvremenu, kako su izvijestili mediji, popisuje namještaj i umjetnička djela u vlasništvu porodice Trump i raspituje se o osoblju i prinadležnostima koji joj je sljeduju nakon 20. januara 2021.

– Jedva čeka da ide kući – izjavio je nedavno za CNN izvor blizak prvoj dami, a povodom glasina da će njen suprug istog dana kada Biden bude polagao zakletvu najaviti kanidaturu za predsjedničke izbore 2024., rekao je da ona „to vjerovatno neće dobro primiti“.

Melania će najvjerovatnije nastaviti voditi kampanju “Be Best” u sklopu koje se djeca podučavaju  važnosti društvenog, emocionalnog i fizičkog zdravlja te u cilju promocijE zdravog življenja, korištenja društvenih mreža na pozitivan način i borbe protiv zloupotrebe opojnih droga. No, glasine kažu i da će Melania Trump napisati knjigu, ali ne meomare, već monografiju iz oblasti ugostiteljstva ili dizajna.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti