Meghan Markle i princ Harry ulovljeni u šetnji: Uslikani kako izlaze iz liječilišta

Piše: M. K.

 

 

 

Meghan Markle i princ Harry prije godinu dana donijeli su senzacionalnu odluku da odstupe od svojih kraljevskih dužnosti i počnu živjeti potpuno drugačijim životom. Za to vrijeme dogodilo se puno toga: par je uspio odletjeti u Ameriku uoči zatvaranja granica, gdje su stekli vlastitu kuću u Santa Barbari koju su kupili hipotekom. Za njihovo bogatstvo i u budućnosti ne treba brinuti, jer su finansijsku nezavisnost uspjeli oskigurati sklopiviši milionske ugovora s Netflixom i  Spotifyom.

Meghan i Harry vode povučen način života i rijetko napuštaju svoju vilu, a često komuniciraju sa svijetom putem Interneta, učestvujući u raznim emisijama i dobrotvornim projektima.

Zato je uvijek senzacija kada ih paparazzi ulove u rijetkim trenucima šetnje. Ovog puta, nakon dugo vremena, uslikani su kako odlaze u jedan poslovni centar. Očito su pokušavali proći nezapaženo, ali ova misija nije uspjela, a ono što je još intrigantije jeste da su uhvaćeni kako izlaze iz zgrade u kojoj se nalazi liječilište za poznate.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meghan & Harry ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily)

Njihover najnovije fotografije preplavile su Instagram stranice, na kojima se analizira i odjevna kombinacija koju je slavni par obukao za ovu priliku. Oboje su odabrali jednostavni stajling, pokušavajući se sakriti od očiju znatiželjnika.

Vojvotkinja od Sussexa obukla je dugi džemper, uske traperice i pernatu jaknu s krznom koja košta 419 funti. Kombinaciju je upotpunila visokim ravnim čizmama, vunenom kapom, sunčanim naočalama i zaštitnom maskom. Princ Harry također je pokušao ostati anoniman, skrivajući se iza bejzbol kape  na glavi, a obukao se također ležerno u farmerke i majicu dugih rukava.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vanessa Paquete (@britishmonarchy_duchesses_)

Ovo je i prvi put da je par uhvaćen u javnosti nakon šokantnog priznanja vojvotkinje kako je prošlog ljeta pobacila njihovo drugo dijete. Dogodilo se to nedugo nakon što je sa suprugom, princom Harryjem preselila iz Velike Britanije u SAD, a tužne vijesti potvrdila je za “New York Times” prošloga mjeseca u emotivnim tekstu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti