Severina odavno nije viđena u izazovnijem izdanju

Piše: Preuzeti tekst

Pjevačica Severina Kojić pratiteljima na Instagramu putem svog storyja pohvalila se kako je snimila reklamu za jedan brend. Ona je na vrućoj snimci pozirala gola zatrpana darovima, a imala je i pomagača koji joj je namještao poklone po strateškim mjestima.

Nedugo nakon toga, Severina je podijelila fotografiju na kojoj pozira u  izazovnoj crvenoj haljini, dok je na licu imala neupadljivi make-up uz usne naglašene crvenim ružem, a kosu je pustila da joj ležerno pada po leđima i ramenima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Oduševljeni fanovi počastili su Severinu gomilom lajkova i komplimenata. “Dama u crvenom”, “Kraljica si”, “Prekrasna”, “Ljepotice, prepelice”, “Divna”, “Odlično, baš si bomba”, “Izgledaš fenomenalno kao uvijek”, “Predivna naša”, “Provokatorica naša”, komentirali su.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Izvor: Net.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti