Sarah Jessica Parker odgovorila zašto nema Samanthe u novoj sezoni

Piše: Redakcija

Najava još jedne sezone serije „Seks i grad“ izazvala je uzbuđenje među obožavateljima, ali i mnoge razočarala jer se u novim epizodama neće pojaviti jedan od glavnih likova, Samantha Jones.

Sarah Jessica Parker objavila je teaser na svom Instagram profilu, a brojni fanovi su u komentarima pisali da serija neće biti ista bez Kim Cattrall koja je glumila lik Samanthe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)


Odgovarajući na komentare, Sarah je rekla da postoji jednostavan razlog za Kiminu odsutnost – ona “nije potrebna” za novu sezonu.

S obzirom na to da su već prije postojale glasine da se Sarah i Kim ne slažu, mnogi misle da je upravo to razlog zašto Kim nema u novoj sezoni.

“Drago mi je što se vraćate, ali nedostajat će mi Kim, odnosno Samantha”, napisao je jedan obožavatelj.

Sarah je na to odgovorila:

-I nama će. Tako smo je voljeli. Uvijek će biti tu. I mi smo tako uzbuđeni – napisala je Sarah odgovarajući na još jedan komentar.

Jedan fan je napisao da je možda neslaganje između dvije glumice razlog zašto se neće pojaviti Kim.

-Ne. Nije istina da je ne volim. Nikad to nisam rekla. Nikad. Samantha nije dio ove priče. Ali ona će uvijek biti dio nas. Bez obzira gdje smo i što radimo -odgovorila je Sarah.

Nova sezona će pratiti Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) u njihovim 50-im godinama.

Snimanje bi trebalo početi u New Yorku krajem proljeća.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti