Uljni piling za tijelo koji kožu čini mekom i zaglađenom

Piše: Redakcija

 

Tokom zimskih mjeseci nije neobično zanemariti njegu kože tijela i većinski se posvetiti licu. Ipak, samo zato što trenutno ne nosimo proljetno-ljetnu garderobu ne znači da kožu tijela nije potrebno temeljito njegovati kako bi zadržala podatan i zdrav izgled. Koža tijela ne zahtijeva isti broj proizvoda kao lice i nerijetko su dovoljno svega dva od kojih je piling bez imalo razmišljanja jedan od najvažnijih.

Sigurni smo da već znate sve blagodati pilinga za tijelo, ali ipak nije naodmet ponoviti i još jednom se uvjeriti zašto ovaj korak nikako nije dobro preskakati. Piling za tijelo prije svega otklanja mrtve stanice kože i dubinski uklanja nečistoće koje mogu dovesti do raznoraznih problema kao što su primjerice urasle dlake ili upalni procesi. Također, odličan je i za sve one koji imaju probleme s masnom ili suhom kožom jer pomaže u regulaciji sebuma. Osim toga, piling za tijelo kožu čini neizmjerno mekom i podatnom, a odličan je i za cirkulaciju jer ako ga radite pravilnim kružnim pokretima to je još jedna od prednosti koju donosi. Bez obzira na to koji tip kože imate, piling bi trebao raditi baš svako, a idealno je jednom tjedno, no ako imate problematičniju kožu neće naškoditi niti dva puta sedmično. Nakon pilinga kožu je potrebno dodatno nahraniti njegujućim uljem ili mlijekom kako bi rutina bila zaokružena.

 

Na tržištu postoji bezbroj beauty brendova koji nude svoje varijante pilinga, ali jedan koji u posljednje vrijeme dobiva samo najbolje recenzije je onaj brenda Ziaja. Riječ je o uljnom pilingu Ziaja GdanSkin koji dolazi u klasičnom obliku paste, a idealan je za suhu i za osjetljivu kožu pa ga naravno mogu koristiti i oni s normalnom/mješovitom kožom. Ovaj piling sadrži mrvice ljuski Sv. Jakova, kristale soli i prirodni šećer što znači da vrlo učinkovito uklanja mrtve stanice kože, omekšava i zaglađuje te sprječava dehidraciju i ljuštenjeTakođer, divnog je mirisa i možete biti sigurni da kupnjom ovog sjajnog proizvoda nikako nećete pogriješiti, već naprotiv koži tijela prirediti divan kućni spa tretman i njegovati svoje tijelo na pravi način.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti