Obucite se u sport chic stilu

Piše: L. B.

“Sport chic” je naziv za kombinaciju glamura i sporta u jednom outfitu, što znači da tu praktično nema ograničenja. Na prvi pogled sve djeluje jednostavno, ali nije baš tako. Nije uvijek moguće kombinirati prve stvari koje nađete i izgledati stilski usklađeno. Da biste izgledali moderno, preporučujemo da počnete malim koracima, naprimjer, dodavanjem sportskih elemenata elegantnom izgledu, kojima ćete razbiti monotoniju.

Helanke, sportski topovi, majice s kapuljačama i patike svih oblika i boja ove godine su najmanje „vidjeli“ sportske dvorane i terene. Dok je putanja kretanja veliki dio godine bila ograničena na krevet – kauč – radni sto – prodavnica, najvažniji kriterij idealnog outfita je udobnost. No, to ne znači da se trebate zadovoljiti razvučenim donjim dijelom trenerke i ispranom majicom. Kako nositi najudobniju odjeću i pritom izgledati cool, pokazuju nam slavni i influencerice, kao i junakinje uličnog stila, koji pokazuju da nema smisla plašiti se sportskog šika. Stoga svoju omiljenu kožnu suknju možete slobodno nositi s masivnim patikama i kratkom jaknom.

Kao alternativu, nosite farmerke s cipelama ili čizmama visokih potpetica, neobaveznim duksom i omiljenim kaputom.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti