Otkriven uzrok iznenadne smrti trudne influencerice, majke četvero djece

Piše: Redakcija

Brojne obožavatelje šokirala je nedavna vijest da je poznata influencerica Emily Mitchell, majka četvero djece, iznenada preminula, u petom mjesecu trudnoće. Imala je samo 36 godina.

Emily i njen suprug Joshep čekali su peto dijete, a mlada majka umrla je tokom doručka, tri dana prije Božića.

-Em je pila jutarnju kafu i odjednom je prestala davati znakove života. Naša su srca slomljena i silno će nam nedostajati – poručio je suprug Joseph na GoFundMe stranici na kojoj je pokrenuta donatorska akciju za prikupljanje novca kako bi on mogao izdržavati njihovo četvero djece.

On je sada objavio i uzrok smrti. Riječ je o plućnoj emboliji, odnosno začepljenju plućne arterije ugruškom krvi.

-Prije nekoliko dana su stigli nalazi obdukcije prema kojima je uzrok smrti plućna embolija. Iako je teško prihvatiti da se to dogodilo, znamo da su doktori učinili sve da joj pomognu. Djeca i ja smo zahvalni za ljubav i podršku uslijed gubitka naše voljene Emily i bebe Joeyja. Riječima je nemoguće opisati koliko nam znače vaše riječi, geste, izrazi i ohrabrenja – napisao je Joshep.

Blogericu s Rhode Islanda na Instagramu pratilo je 107 hiljada ljudi, a nakon smrti taj broj je porastao na 176 hiljada.

(E. Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti