Severina poklanja jednu od najljepših haljina iz svog ormara

Piše: M. K.

 

Megapopularna pjevačica Severina objavila je na svom Instagram profilu da poklanja jednu od najljepših haljina, koju je kreirala poznata dizajnerica Matija Vuica. Svu njenu raskoš i ljepotu dočarala je fotografijama sa Maldiva, gdje ju je nosila dok je bila ne odmoru prije dvije godine.

-Jednoj od najljepših haljina u mom ormaru, ovoj od moje drage @matijavuica, je vrijeme da ode u vaš ormar. Samo tagirajte sebe ili nekoga koga bi haljina razveselila 💚 – objavila je Seve uz hashtage #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Inače, Severina je uspomenu s Maldiva objavila jučer kada je izazvala salve oduševljenja haljinom koju je već danas odlučila darovati dobitnici koja će morati imati baš sreće, s obzirom na to da pjevačica ima 1,3 miliona pratitelja na Instagramu.

Kako je jučer objavio „Večernji list“ uspomena se odnosi na sjećanje kada je Seve prije dvije godine u ovo vrijeme uživala na godišnjem odmoru na sunčanim Maldivima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

– Objavila je fotografiju na kojoj šeta plažom u ljetnoj prozračnoj haljini s potpisom Matije Vuice i tu fotografiju dosad nije dijelila s obožavateljima. „Severova kći“, napisala je pjevačica uz fotografiju koja je snimljena 2019. kada je na Maldivima uživala sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom. Puno toga se od tada promijenilo u njenom životu, pogotovo u zadnjih godinu dana otkako je sud donio privremenu mjeru da njen sin živi s ocem Milanom Popovićem. U zadnjih nekoliko mjeseci navodno je i Severinin brak s Igorom upao u krizu jer par od marta prošle godine nije snimljen zajedno, a prije su bili nerazdvojni. Taj period od prije dvije godine bilo je razdoblje idile za pjevačicu koja je bila u odličnim odnosima i s Igorovom porodicom pa im se na tom odmoru na Maldivima pridružila i Igorova sestrična. Međutim, nakon karantene koje je u martu provela u domu Igorovih roditelja u Beogradu pjevačica više nije u tako složnim  odnosima s njegovom porodicom i njegovi roditelji je više ni ne prate na Instagramu – objavio je „Večernjak“.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti