Severina u američkom kupaćem kostimu: Predsjednici se mijenjaju, ona uvijek ista

Piše: Redakcija

 

Danas se održava inauguracija američkog predsjednika Joe Bidena. Društvene mreže prepune su podrške novoj administraciji SAD-a, a među ostalim na neobičan način iskazala ju je i popularna Severina (48). Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju u kupaćem kostimu s uzorkom američke zastave i, kao i obično, izazvala brojne pozitivne komentare.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Na fotografiji je označila Joe Bidena, a u opisu stavila emotikon Kipa slobode uz svoje uobičajene hashtagove #volimostosevolimo #ljubavseljubavljuvraca.

Slika je u kratkom roku pokupila veliki broj lajkova i komentara vezanih uz njen besprijekoran izgled.

„Američki predsjednici se mijenjaju, a ti vazda ista. Mašala“, „Popadaše u afan, Trump, Biden i Melanija… Seve, bit će popusta na avione“ – samo su neki od komentara ispod objave.

Priredila: I. J.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti