Kako nositi bijelu boju tokom zime?

Piše: Redakcija

 

Bijela boja je bila modni hit 2020. godine, a status vodeće boje zadržat će i u 2021. godini.

Ipak, kada su u pitanju zimske odjevne kombinacije bijela boja predstavlja izazov i najčešće pitanje koje se postavlja je: Kako nositi bijelo tokom zime?

Pletivo

Džemper haljine, pulover, kape, beretke, bijela boja savršen je izbor kada su topli pleteni komadi u pitanju. Naročito kada je riječ o “basic” odjevnim kombinacijama, bijela boja dodaje malo svježine.

Pop of color

Ukoliko ste fan “all black everything” kombinacija, poigrajte se i svom modnom izgledu dodajte malo boje, i to ne bilo koje, već bijele. Bijela torbica, kapa, pa čak i predimenzionirane sunčane naočare, daće dozu elegancije vašem “dosadnom” zimskom izgledu, piše Hello magazin.

Bijele čizme

Ukoliko pratite dešavanja na modnoj sceni, jasno vam je da je još od prošle sezone bijela obuća “must have”, a tako je i ove godine.

Obucite bijelo od glave do pete

“All white everything” je novi hit u modnom svijetu. Slojevito oblačenje, nijanse “nude” i bijele, asesoari, bijela je ove zime definitivno sve što vam treba da biste u svakom trenutku bili “fashion”

Priredila: A.K.

Izvor: Hellomagazin.rs

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti