Bobo o svojoj Mariji: Ne mogu da vjerujem…

Piše: Preuzeti tekst

Omiljeni par bivše Jugoslavije, Mariju i Bobu, svi su voljeli. Vijest o iznenadnoj smrti glumice Rialde Kadrić potresla je region. Nju je proslavila uloga u kultnoj „Žikinoj dinastiji“, gdje je tumačila Mariju, Bobinu zakletu ljubav.

Vijest o njenoj smrti potresla je Vladimira Petrovića, koji je igrao čuvenog Bobu.

– Ne znam šta bih vam rekao. U šoku sam i evo ni sam ne vjerujem… rekao je Petrović.

Rialdu su svi zvali “Bobina Marija”, a vijest o nastavku snimanja “Žikine dinastije”, koji bi okupio staru ekipu poslije tri decenije, obradovala je mnoge. Nažalost, istu ekipu i omiljeni televizijski par nećemo gledati, jer nas je Marija zauvijek napustila.

Rialda Kadrić rođena je 14. juna 1963. godine u Beogradu. Popularnost je stekla sa samo 13 godina glumeći u serijalu “Lude godine”. Odigrala je još nekoliko manjih uloga, a početkom 90-ih godina prestala je da se bavi glumom.

Glumica je preminula je u Atini, a imala je 57 godina.

Izvor: Informer

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti