Trik za podizanje lica korektorom u samo nekoliko koraka

Piše: Redakcija

Mnogima je korektor nezaobilazan dio rutine šminkanja, jer ima moć prikrivanja podočnjaka i drugih nesavršenosti na licu.

Korektor je„superman“ kada je u pitanju korekcija kožea potrebno je samo nekoliko sekundi vremena da ga nanesete na sporno mjesto i rezultati su tu.

Postoji cijeli niz korektora koji se mogu naći na tržištu i svako od nas ima nekog svog favorita, a ako od njega želite izvući još više koristi od trenutne, ovaj video će vam pomoći. Naime, korisnica popularnog TikToka Megha Singh objavila je video koji je postao viralan, a u kojem je pokazala kako stvoriti efekt “face liftinga” pomoću korektora.

U videu ona korektorom povlači linije preko određenih dijelova lica (oko oka, usta, nosa..) kako bi stvorila lifting efekt. Nakon što je nanijela korektor uslijedilo je “blendanje”, a na kraju videa pokazala je konačni rezultat koji je oduševio korisnice ove popularne društvene mreže.

@meghaessAnd make your hairline look thicker! #bigforehead #hairline #receedinghairline #contourtutorial♬ FOLLOW ME IF YOU LOVE SZA – i am not sza.

 

Ovo je prilika za sve žene da transforimiraju lice bez estetskih operacija.

Pročitajte još