Pastelne nijanse su neodoljivi modni trend za proljeće 2021. godine

Piše: Redakcija

Harper’s Bazar

Pastelne nijanse su neodoljivi trend za proljeće 2021. Njihove različite varijacije pojavljuju se na modnim pistama svake godine – pa čak ni 2020. nije bila iznimka. Jedna boja definitivno preovladava. Dizajneri insistiraju: ako nosite nježne nijanse “bombona”, onda nosite od glave do pete. Barem nas u to uvjeravaju Hermès, Prada i Miu Miu. Ružičasta boja prevladava među svim pastelnim nijansama. Šta god neko rekao, bila je i ostala najromantičnija boja – a u proljeće srce traži romantiku više nego ikad. Stoga predlažemo da se odmah odijevamo u potpuno ružičaste modele na revijama Chanel i Isabel Marant. “Život u ružičastom” definitivno riskira da postane vaš glavni moto u sljedećih šest mjeseci.

Harper’s Bazar

 

Harper’s Bazar

Harper’s Bazar

Međutim, ako je ovo za vas ipak malo previše, uvijek se možete zadržati na nečemu u blijedo žutoj, metvici, blijedoplavoj ili ružičastoj boji – i ostati u trendu.

 

Izvor: bazaar.ru

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti