Svila je najnoviji hit proizvod za lijepu kožu i kosu

Piše: Redakcija

Instagram

Modeli poput Gigi Hadid, Karlie Kloss, prepoznali su brojne prednosti spavanja na svili i pozitivan učinak svile za lijepu kožu i kosu. Prirodna su vlakna svile lagana, prozračna i imaju svojstva koja čuvaju kožu od starenja. Svila je prirodno hidrirana, ne upija vlagu s kože i kose te je idealni saveznik nakon noćne rutine nanošenja seruma i krema za lice, svi hranjivi sastojci ostat će na koži i kosi gdje im je i mjesto, a ne na jastučnici u obliku masnih mrlja. Svila je savršena za sprječavanje lomljenja kose ili neželjenih „crta na licu” od zaležanosti nakon spavanja, svila ne lomi kosu te ne gužva kožu.

Kada spavate na svili, vaša će koža ujutro izgledati svježe i zategnuto, a frizura od dan ranije neće biti neuredna i zgužvana. Proizvodi od svile idealni su za sve one koji imaju kožu sklonu alergijama ili aknama jer svila ima antibakterijska i antialergijska svojstva, iznimno je nježna te umiruje nadraženu kožu.

Izvor:fashion.hr

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti