Princa Philipa iritira pažnja koju dobiva?

Piše: Redakcija

Princ Philip primljen je u bolnicu King Edward VII u Londonu, jer se osjećao loše, gdje će ostati nekoliko dana po preporuci ljekara zbog mjera predostrožnosti. Princ se nalazi u istoj već drugi dan na posmatranju. Obzirom da su Elizabetha II i Philip nedavno primili prvu dozu vakcine protiv Covida, glasnogovornik nije komentirao Philipovo stanje kao nus pojavu.  Bolest 99- godišnjaka nije povezana sa Covidom, prenose strani mediji.

Kraljevski biograf Penny Junor se našalila kako ljekari i medicinske sestre vjerovatno ne bi htjeli vojvodu od Eindburgha u njihovoj smjeni, jer ga ljudi nerviraju iz razloga što prave frku zbog njega. On se priprema za treći dan boravka u bolnici , a kraljevski izvori su otkrili kako je Philip u vrlo dobrom raspoloženju.

-Ovo je čovjek koji ne želi da se oko njegovog 100. rođendana pravi frka, pa će ga činjenica da je u bolnici i da se zbog toga ujedno diže prašina, zaista iritirati- kazala je Junor.

Podsjetimo, princ će u maju proslaviti svoj 100. rođendan, što će biti prigoda za veliko slavlje s obzirom na to da će time postati prvi član u historiji britanske kraljevske porodice koji je proživio puno stoljeće. Međutim vojvoda želi intimnu, malu proslavu, a nakon što proslavi rođendan, namjerava živjeti bez supruge.

Izvor:dailymail

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti