Bila je jedna od najljepših glumica, a sada više ne liči na sebe

Piše: Redakcija

Daily Beast

Ashley Judd je još jedna žrtva estetskih operacija. Tokom godina botoksom je uništila svoj izgled, a prošle godine je objasnila i zbog čega je to uradila. Glumica je poznata po brojnim uspješnim serijama i filmovima, a za svoje je uloge dobivala brojna priznanja. Prije godinu dana našla se na udaru kritika. Napali su je zbog plastičnih operacija i deformisanog lica. Nakon toga je rekla da je počela da uzima botoks kao lijek jer se mučila s migrenama.

– Moje konvencionalno mršavo, atletsko, lijepo tijelo i mršavije lice samo su jedna strana istog patrijarhalnog novčića – rekla je tada.

Ashley je nedavno doživjela nesreću u Kongu. Slomila je nogu tokom izleta. Za časopis „People“ ispričala je kako je do nesreće došlo nakon što joj se pokvarila lampa tokom izleta pa nije vidjela stablo koje joj se našlo na putu.

-Nažalost, u Kongu nema prihvatljive opreme u bolnicama za povrede poput moje pa su me prebacili u Južnoafričku Republiku. Zbog osiguranja sam bila na operaciji tek 55 sati nakon što se nesreća dogodila – rekla je Judd, ali i ispričala o teškoj situaciji u kojoj su stanovnici Konga.

Istakla je kako ljudi u Kongu nemaju ni tablete za ublažavanje bolova, a kamoli prihvatljivu zdravstvenu njegu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Judd (@ashley_judd)

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti