Sija se dijamant na ruci: Khloe Kardashian potvrdila zaruke?

Piše: I.J.

Khloe Kardashian i Tristan Thompson su se zaručili.

Naime, 36-godišnja Kardashianka na svom Instagram profilu objavila je fotografiju reklamirajući cipele, no na ruci je ipak dominirao dijamantni prsten.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Pratitelji su oduševljeno komentirali i počeli postavljati pitanja, da li su se Khloe i Tristan zaista zaručili, a Kardashianka im je odgovorila potvrdno.

Khloe i košarkaš Tristan imaju kćer, dvogodišnju True, no imali su i problema u vezi. Tristan je Khloe prevario s najboljom prijateljicom njene sestre Kylie, ali se par zbližio tokom pandemije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Iako je tvrdila da Tristanu nikada neće oprostiti prevaru, kako izvor blizak porodici Kardashian tvrdi, Khloe je košarkašu ipak oprostila sve zbog njihove kćerkice jer želi da djevojčica odrasta u zdravom okruženju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti