Detalji velikog intervjua: Šta će otkriti Meghan i Harry?

Piše: Preuzeti tekst

Kako je sve bliži 7. mart, kada će intervju i gostovanje Harryja i Meghan kod Oprah Winfrey biti emitovan na “CBS-u”, javnost je veoma nestrpljiva da sazna o čemu će jedan od najtraženijih parova na svijetu pričati. Emisija se ovih dana već uveliko snima, a neki detalji već su našli svoj put do medija.

Prema pisanju medija, par ipak neće iznositi detalje o razlozima koji su doveli do historijske afere “Megzita” , odnosno njihovog napuštanja kraljevske porodice koje je najavljeno u januaru 2020. godine. Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde kako oni još uvijek imaju dobar odnos sa  kraljicom.

Kako je otkrila najbolja prijateljica Oprah Winfrey, Gejla King, slavna voditeljica ima potpunu slobodu oko odabira tema o kojima će razgovarati sa Meghan.

– Ovo je velika stvar i znam da Oprah cijeli vikend priprema pitanja. Rečeno mi je da nema tabu teme. Može pitati šta god želi – otkrila je King za strane medije.

Sinopsis emisije je već koncipiran i zna se da će princ Harry i Meghan govoriti kroz dvije zasebne cjeline. U prvom dijelu intervjua, trebalo bi da Oprah i Meghan same prođu brojne teme, počev od toga kada je bivša glumica postala član kraljevske porodice, zatim o braku, majčinstvu, filantropiji, pa do pitanja kako funkcioniše pod takvim pritiskom javnosti.

U drugom dijelu razgovora pridružiće im se i princ, pa će se dotaći teme o njihovom preseljenju u Ameriku i planovima.

Inače, Bakingemska palata odbila je da komentira bilo šta o intervjuu koji će se emitovati samo šest nedelja pre 95. rođendana kraljice Elizabete II i uoči proslave 100. rođendana princa Filipa, koji se ovih dana nalazi u bolnici.

Izvor: Hello!

(E.Dž. )

Pročitajte još