Princ Harry se hvalio sinom Archiejem i otkrio njegovu prvu riječ: „Urnebesan je, već slaže rečenice i pjeva pjesme“

Piše: Preuzeti tekst

Princ Harry je u emisiji Jamesa Cordena između ostalog pričao o svom sinu Archieju i otkrio je koja mu je bila prva riječ te šta je dobio za Božić od prabake Elizabete.

-Moj sin sada već ima više od godinu i po dana, urnebesan je, ima sjajnu osobnost, već slaže rečenice i pjeva pjesme, njegova prva riječ bila je „krokodil“, tri sloga, ispričao se ponosni a zatim je otkrio i kakav je zanimljiv poklon Archieju poklonila prabaka kraljica Elizabeta II.

-Moja baka je pitala što bi Archie želio za Božić i Meghan je rekla pekač waffla, pa nam je ona poslala pekač waffla. Meghan svako jutro pravi organske waffle Archieju za doručak. On se doslovno budi i viče „waffel“, kazao je princ.

Ispričao je i kako se redovno čuje preko Zooma sa svojom bakom i djedom koji tako viđaju i svojeg praunuka otkako su ga Harry i Meghan odveli u SAD.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Tokom intervjua nazvali su i Meghan na videopoziv.

-Haz, kako ide turneja po LA-ju, upitala je Harryja Meghan u pozivu i tako otkrila nadimak koji ima za njega.

Corden je princa proveo Los Angelesom u poznatom simbolu Velike Britanije, autobusu na kat, takozvanom double-deckeru. Odveo ga je i do vile u kojoj se snimala serija „Princ iz Bel Aira“, a Harry je spremno otpjevao naslovnu pjesmu serije koju originalno izvodi Will Smith.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Harry je u intervjuu istaknuo i kako je odstupio s kraljevskih dužnosti jer su britanski mediji toksični te su mu uništavali mentalno zdravlje. Zaključio je kako se svoje porodice nikada neće odreći te to nije poanta njihova odlaska u SAD.

Inače Meghan i Harry nedavno su objavili da čekaju svoje drugo dijete nakon što je ona na ljeto 2020. godine doživjela spontani pobačaj.

Izvor: Dnevnik.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti