Harry i Meghan imali su 4 zahtjeva za intervju o kojima se nije moglo pregovarati

Piše: Redakcija

Meghan Markle i princ Harry napravili su popis od četiri pravila o kojima se nije moglo pregovarati vezano uz njihov intervju sa slavnom američkom voditeljicom i uspješnom ženom Oprah Winfrey.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa naložili su TV mrežama širom svijeta da tokom emitiranja prikažu intervju u cijelosti i ne “uređuju” ga ni na koji način, piše „The Australian“. Zatim, mrežama je zabranjeno i uređivanje reklama snimljenih za promociju intervjua.

Treći zahtjev navodi da kanali koji emitiraju intervju ne smiju uređivati ništa vezano uz intervju, ni u smislu sinopsisa za televizijske vodiče i najave. 

Četvrto i posljednje pravilo nalaže voditeljima TV mreža da za promociju intervjua koriste samo ranije isporučene i odobrene slike.

Oko 17.1 miliona Amerikanaca pratilo je televizijski intervju Oprah Winfrey s princem Harryjem i njegovom suprugom Meghan, objavio je CBS.

Izvor:Index

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti