Javnost zgrožena: Majka podržala vezu 8-godišnje Milane sa 13-godišnjim Pašom

Piše: Preuzeti tekst

 

Mila i Paša

Ukrajinska policija istražuje slučaj osmogodišnje blogerke Milane Mile Mahanec koja se zabavlja sa 13-godišnjim dječakom, takođe blogerom, uz potpuni blagoslov majke Darje, a oglasio se i otac devojčice.

Iz Ukrajine je stigla vijest koja je ostavila ljude bez teksta, a radi se o skandaloznom slučaju djevojčice Milane koja ne samo da aktivno bloguje pod pokroviteljstvom majke, već radi i kao dečji model na brojnim revijama, a ima i 13-godišnjeg dečka, Pašu.

Darja je 16. marta za ukrajinski dnevni list prvi put progovorila o vezi svoje kćerke i pet godina starijeg dečka. Navela je da je već dala iskaz policiji, a u njemu je rekla da niko od umiješanih nije uradio ništa protivzakonito.

Darja je rekla da su glasine da devojčica živi sa Pašom neistinite.

– Dijete je reklo da će prenoćiti kod Paše. Bila je to porodična posjeta. Odnosno, Milana i ja smo došli u posjetu porodici sa kojom smo prijatelji – tvrdi Darja nakon što je Milana na Instagramu objavila da “ona i Paša idu da spavaju”.

O cijelom slučaju oglasio se i otac devojčice, Aleksandar Mahanec, koji kaže da je šokiran. On se inače od Darje razveo 2019. godine i kaže da “poslije razvoda pokušava da komunicira sa kćerkom”, dok ne želi da govori o Darji.

– Šokiran sam onim što se događa. Ovo je sve, blago rečeno, pogrešno – kaže Aleksandar.

S druge strane, deda male Milane, Sergej Šumejko, glavni savjetnik sekretarijata parlamentarnog odbora za agrarnu i zemljišnu politiku kaže na sve: “Ne zanima me to. Ona ima majku i svoje mišljenje”.

Nakon što je policija otvorila slučaj doznaje se da je u toku ispitivanje svjedoka i učesnika.

– Pokrenuta je istraga. Utvrdit ćemo da li postoji prekršaj – kažu iz policije za medije, a slučaj je zaveden pod sumnjom o proizvodnji dečje pornografije.

Milana ili Mila, ima skoro sedam miliona pratitelja na platformi Likee, koja nalikuje TikToku, a popularna je među ruskom i ukrajinskom omladinom. S druge strane, na Instagramu je prati još pola miliona ljudi. Nedavno je na Instagramu, u sada već izbrisanom postu, objelodanila da je stupila u romantičnu vezu sa 13-godišnjim blogerom Pašom Pelom iz Moskve.

Izvor:  Žena.rs

(M. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti