Francuska manikura u vedrijoj varijanti

Piše: Redakcija

 

 

Izgled naših noktiju zapravo puno toga može reći o nama, našem karakteru, osobnosti, kao i stilu, stoga ne iznenađuje da smo spremni posvetiti im nešto više pažnje kako bi pružili ključnu tačku na i cjelokupnom izgledu. U posljednje vrijeme puno trendova za koje smo mislili da će ostati tamo negdje u dalekoj prošlosti, ponovo se pronašlo u centru pažnje, a jedan od njih je i francuska manikura.

No, iako nemamo ništa protiv klasične francuske manikure koja uključuje bijelu nijansu laka na samom rubu nokta, ovog proljeća glavnu riječ imat će nešto vedrije i efektne nijanse, a koje je zaista teško ne primijetiti. Da nam je dosta zimskog sivila i monotonije uvelike se može prijetiti prema aktualnim trendovima u svijetu manikure, a u kojima vladaju vedre boje, poput onih pastelnih, ali i neobični uzorci s kojima nema mjesta minimalizmu i jednostavnosti. Primjerice zebra uzorak, kojeg sve češće viđamo i u sjajnim modnim izdanjima, u verziji francuske manikure također je apsolutni je hit, a jednako tako su prisutne razne verzije i kombinacije drugih zanimljivih uzoraka, kao i igre s raznim bojama.

Nekoliko inspiracija koje će sigurno osvježiti vaše modno izdanje te unijeti malo vedrine u vašu svakodnevicu.

Izvor:fashion

(DŽ.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti