Pet proljetnih uzoraka koje ćemo nositi

Piše: L. B.

Još se suočavamo sa zimom, ali to ne znači da ne gledamo jednim okom na nadolazeću sezonu. Samo prošle godine na pistama smo mogli zaviriti u ono što slijedi. Od modernih ažuriranja preko omiljenih proljetnih uzoraka cvijeća i biljaka, do nostalgičnih pruga, koje podsjećaju na našu omiljenu poslasticu iz djetinjstva, ovi uzorci spremno će preuzeti naše feedove.

 

Voćne pruge

Ovosezonsko ponavljanje pruga osjeća se poput vala nostalgije. Smjele i svijetle linije svih duginih boja, naša omiljena guma iz djetinjstva koja podsjeća na voćne pruge. Poput Versacea, nekoliko drugih dizajnera, uključujući Stine Goya i Christophera Johna Rogersa, prihvatilo je ovaj trend. Svakako je odvažan, pa ćete ga poželjeti nositi s prigušenijom odjećom poput traperica ili crnih hlača.

 

Vodene boje

Proljeće je kao poziv sirene da prihvati mekšu stranu stvari, pa nije iznenađenje što se uzorci akvarela pojavljuju u gomilama. Dok su neki dizajneri na akvarelu imali ujednačenije uzorke poput Driesa Van Notena, drugi poput Acne Studiosa i Kenza koristili su ih u efektu potapajuće boje za stvaranje slučajnih nježnijih uzoraka. Dajte šansu ovom uzorku.

 

Karirano

Prošla godina bila je posvećena gingam uzorku, a ove godine dizajneri ponovo uvrštavaju sličan uzorak. Nije u pitanju klasično karirano, nego imamo priliku vidjeti na jednim hlačama dva uzorka. Ovo je nešto što će definitivno dominirati u modnom smislu tokom cijele godine, a ne samo ovog proljeća.

 

Cvjetni

Uvijek možete računati na cvjetni uzorak koji će se pojaviti u ovo doba godine, a za ovu sezonu putujemo u 80-e. Umjesto klasično romantičnih cvjetića, ovaj je uzorak dopadljiv i onim ženama koje ne vole pretjerano ženstvene uzorke.

 

Printovi zaslona

Printovi zaslona bili su prilično neočekivani kao uzorak koji bi mogao zavladati, ali kada su ga Fendi, Burberry i drugi uvrstili u svoje kolekcije, on je dobio na značaju. Pretežno se nalazi na prozirnim tkaninama koje treba ukombinirati s još odjevnih predmeta, ali ako se odlučite za print zaslona od glave do pete, nećete pogriješiti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti