Izlazak iz hibernacije: Aranžirajte cvijeće na najljepši način

Piše: I.J.

Proljeće je napokon stiglo, miomirisi su svuda oko nas, cvrkut ptica i toplija temperatura nas čine sretnijima. Pa, zašto ne bismo unijeli i dašak te atmosfere u svoje domove. Za proljetno ukrašavanje doma predlažemo kako da osvježite životni prostor

Minimalističke cice mace

Cice mace su  tradicionalni vjesnici proljeća kada govorimo o cvjetnoj dekoraciji, a sjajne su ukoliko želite kreirati minimalistički utisak. Možete ih staviti zasebno, ali i u kombinaciji s nekim drugim proljetnim cvijećem, koje će se sjajno uklopiti u cijelu priču.

Decentni tulipani

Tulipani kao glasnici proljeća i za mnoge oličenje cvjetne elegancije, koji svojim izduženim stabljikama, kupastim cvjetovima i laticama u najljepšim prirodnim bojama čine proljeće posebnim, poželjan su odabir, jer će u vazi svojim veselim bojama podići i osvježiti svaki prostor.

Mirisna orhideja

Tropska biljka kao orhideja odavno je omiljena dekoracija domova. Cvjetajuća orhideja izgleda vrlo impresivno, a svaka od sorti ovog cvijeta ima nešto jedinstveno i originalno.

Elegantni ljiljan

Ljiljan, nježni cvjetni miris sa svježim notama citrusa može pomoći pri opuštanju, a vašem prostoru dati pravo osvježenje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti