‘Azra’ daruje: Parfem najsretnijem čitatelju, saznajte ko su dobitnici poklona iz prošlog broja

Piše: Redakcija

“Follow Your Soul Men s.Oliver”  je drveni začinski miris za muškarce. Predstavljen je prošle godine, a gornje note su bergamot, cardamom iz Guatemale i ružičasti biber; srednje note su ruzmarin, ambroksan i mahovina; bazne note su vetiver i kedar.

Sve detalje pronaći ćete na 7. strani našeg aktuelnog broja koji je u prodaji od 21. do 28. aprila 2021., a “Follow Your Soul Men s.Oliver “ može biti vaš, ako ste čitatelji printanog izdanja „Azra“ magazina!

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete:  OK (razmak), ORBICO, svoje ime i prezime, godište te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj telefona: 091 510 101. Ime sretnog dobitnika objavit ćemo u narednom izdanju od 28. aprila 2021.

“Betty Barclay Pure Sun” iz prošlog broja osvojila je: Zineta Omerović, Mostar.

To nije sve, čitatelje nagrađujemo i sa Catrice novitetima za proljeće/ljeto 2021. Tri puta po tri poklon paketa Catrice kozmetike mogu biti vaša, a detalje pronađite na 14. strani našeg aktuelnog printanog izdanja.

Dobitnice Catrice poklon-paketa iz prošlog broja su: Sabina Muminović, Sarajevo, Dijana Vukičević, Bihać i Hajra Arnautović, Zenica.

Molimo sretne dobitnice da se jave u redakciju (tel. 033 281 393 / 033 281 444) radi informacije o preuzimanju nagrade. Prije dolaska na recepciju potrebno je pozvati putem telefona. Rok za preuzimanje je sedam dana od dana objave. Nagrade se preuzimaju u Avaz Twist Toweru (Tešanjska 24a, Sarajevo) od ponedjeljka do petka, od 10 do 16 sati.

Također, u saradnji s Izdavačkom kućom “Buybook” u ovom broju objavili smo i ime sretne dobitnice knjige “Zemlja drugih” autorice Lejle Slimani. Nju je osvojila Jutta Šehić iz Sarajeva.

Sretnim dobitnicima čestitamo. Nastavite čitati “Azru”, jer mi smo tu da vas uvijek obradujemo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti