Nasilničko ponašanje: Bivši dečko turske glumice ide u zatvor

Piše: Redakcija

Jedna od najpopularnijih turskih glumica, Tuba Büyüküstün, proslavila se ulogom Asiu istoimenoj seriji, a publika ju je gledala i u ulozi Elif u popularnoj seriji „Ljubav i novac“. Osim glumačke karijere, javnost prati i sve detalje iz njenog privatnog života. Iza sebe ima propali brak s pet godina starijim glumcem Onurom Saylakom, a nakon njega, tri je godine bila u vezi s redateljem Umutom Evirgenom.

Njihova priča započela je ubrzo nakon što Tuba nije uspjela spasiti šestogodišnji brak, iz kojeg ima i blizanke, osmogodišnje Toprak i Mayu.

Iako se o njihovoj romansi ne zna mnogo, turskim je medijima poznato da su se nekoliko puta razdvajali. Izgleda da su sada za sva vremena odlučili da je kraj. Inače, Tuba i Umut su jednom priznali da čak razmišljaju o braku, ali prema svemu sudeći do toga pa ni zaruka nije došlo, a sada se zna i zašto.

Naime, čini se kako je Umut bio fizički nasilan prema glumci, ali da ju je uz to i psihički maltretirao. Iako turska ljepotica nikada nije progovorila o tome, Umutova djevojka s kojom je bio nakon Tube izjavila je kako je redatelj izrazito grub čovjek. U prilog tome i ide scena koju je napravio prije nešto više od godinu i pol kada je prebio jednog turskog poduzetnika i nanio mu teške tjelesne povrede, te mu sada prijeti nešto četiri godine i šest mjeseci zatvora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karnaval (@karnavalcom)


‘Ne samo da je grozan prema ženama, nego je prijetio i prijateljima. Jednom je čak uperio pištolj u tijelo. U potpunosti je zaslužio tu kaznu’, rekao je izvor za turske medije.

‘Iako su se trebali uzeti, Tuba je shvatila da njen dečko ima nasilničku narav i da je ponekad itekako grub. Često je prijetio svima’, dodao je izvor. Iako mu je najprije, kako pišu turski mediji, prijetilo osam godina zatvora, sada je najizglednije da će iza rešetaka morati provesti nešto više od četiri godine.

Izvor:story

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti