Jennifer potvrdila vezu s Benom?

Piše: Redakcija

Twitter

Glumac Ben Affleck i pjevačica Jennifer Lopez  prije 19 godina objavili su svoje zaruke. Isti mjesec Lopez je objavila svoj treći album „This Is Me… Then“. U međuvremenu su zaruke otkazane, oboje su se vjenčali, rastali, a pop zvijezda objavila je još pet albuma.

Twitter

Sada, 17 godina nakon što su prekinuli vezu, slavni par je navodno ponovo zajedno. Nakon nekoliko dana druženja, sedam dana su proveli na romantičnom odmoru u Montani.

– Čuju se svaki dan i planiraju se ponovno vidjeti. Jennifer je jako uzbuđena s obzirom na to kako stvari napreduju s Benom – rekao je anonimni izvor za People.

Bivši zaručnik Alex Rodriguez pokušava ponovo doći do Jennifer i osjeća se povrijeđeno što ignorira njegove poruke, pjevačica se fokusirala na svoju obnovljenu ljubav s Oscarovcem.

Sada je Jenn objavila na Instagramu video i iznenadila sve, a mnogi komentiraju kako je slavna zvijezda tim potvrdila glasine o vezi s Aflleckom.

– Svi albumi su mi posebni, ali ‘This Is Me… Then’ najdraži mi je – napisala je uz objavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Video koji je objavila kompilacija je najpoznatijih pjesama s tog albuma. Zvijezda je rekla kako je to objavila u znak slavlja što se album u zadnjih sedam dana ponovo našao u top ljestvici na iMusicu. Razlog tome, čini se, vraćanje je Afflecku. Zanimljivo je i kako je Lopez ovaj album posvetila glumcu, a veliku ulogu igrao je i u spotu pjesme ‘Jenny from the Block’.

– Ti si moj život… moja jedina inspiracija za svaki stih, svaku emociju i svaki djelić osjećaja na ovom albumu – napisala je tada Jennifer o svojoj muzi Afflecku.

Izvor:24.sata.hr

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još