Otkriveno sve o bebi Naomi Campbell

Piše: Redakcija

Jedna od najplaćenijih manekenki na svijetu, Naomi Campbellprije dva dana,na društvenim mrežama pohvalila se kako je u 50. godini postala majka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)


Ispod njene objave brojni fanovi su ostavili samo pozitvne komentare.

Većina je, bila u šoku s obzirom na to da Naomi nije ranije pričala o majčinstvu.

-Manekenka  živi u Americi s dečkom i zaista je sretna. Napokon je osjetila kao da je savršeno vrijeme da postane majka. Karantena joj je omogućila da malo zastane i promisli o istinski važnim stvarima pa je zaključila da je sada trenutak da osnuje porodicu’, rekao je izvor za strane medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)


Ko je dečko slavne manekenke još uvijek nije poznato.

Prijatelji modne ikone, za strane medije, otkrili su da je dijete rodila surogat majka. Do danas se nagađalo je li riječ o posvojenju ili surogat majčinstvu.

-Naomi je izabrala surogat majku i bila je uz nju svih devet mjeseci. Presretna je zbog proširenja porodice i veoma se veseli svakom idućem danu’, rekli su njeni prijatelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)


Izvor:story.hr

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti