Nepogrešiva vojvotkinja: Proljetni stil Kate Middleton

Piše: Redakcija

Proljetne modne kombinacije Kate Middleton su besprijekorne, a njoj ni najstrožiji kritičari ne pronalaze manu. Britanska princeza godinama nosi titulu najbolje obučene žene na svetu. Njen imidž žene širom svijeta naprosto obožavaju i zato što kombinira dizajnersku odeću s onom koja je dostupna i običnim smrtnicima.

Nju zovu i štedljiva princeza jer često nosi iste odjevne komade po nekoliko puta. Ovo proljeće je posebno inspirativno za suprugu princa Williama, a njene proljećne kombinacije su pravi raj za modne sladokusce. Prefinjeno i sofisticirano, a jedno monohromatsko izdanje možete i vi da iskopirate.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Vojvotkinja od Cambridgea posjetila je Škotsku sa suprugom princom Willijamom, a za jedno pojavljivanje obukla je plisiranu suknju i sako u kraljevsko plavoj boji. Ovu efektnu kombinaciju sparila je sa smeđim salonkama dizajnera Gianvita Rossija i torbicom u istoj boji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RoyalTeaWithJam (@royalteawithjam)

Kate je pokazala i koliko zelena boja može da bude dopadljiva. Kombinirala je klasično odijelo s bijelom košuljom u tufnicama boje sakoa i pantalona.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HELLO! US (@hellomagus)

Kada je telefonom razgovarala s petogodišnjom djevojčicom Milom, koja je oboljela od raka, Kate joj je obećala da će po djevojčicinoj želji obući roze haljinu kao “prava princeza”. Obećanje je ispunila pa se pojavila u haljini od roze tila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RoyalTeaWithJam (@royalteawithjam)

Kate često nosi odjevne komade dizajnerke Catherine Walker, pa je tako prilikom posjete Škotskoj ponijela plavi kaput koji je ona kreirala.

Svedeni komadi identičnih boja grade jedan sofisticiran, dostojanstven, a prije svega klasičan i elegantan izgled. Takav stil u potpunosti odgovara vojvotkinji od Cambridgea. Kate je uparila kaput Massimo Dutti sa pantalonama širokih nogavica, džemperom i odgovarajućim smeđim kaišem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HELLO! US (@hellomagus)

Vojvotkinja je nedvojbeno još jednom pokazala da je neprikosnovena kraljica stila i da su njeni modni izbori nepogrešivi.

Izvor: Lepa i srećna

(M. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti