Alex se pomirio s činjenicom da nikad više neće biti s Jennifer

Piše: Redakcija

 

Sva pažnja usmjerena je na obnovljenu vezu Jennifer Lopez i Bena Afflecka.  Prema “Entertainment Tonight”, bivši sportaš i zaručnik Jennifer, Alex Rodriguez konačno je prihvatio da se on i J.Lo. nikada neće pomiriti. Rodriguezova nada je propala kada je Ben Affleck navodno upoznao Lopezovu djecu, te kada je dijeljenje odjeće para dospjelo na naslovnice. Alex i latino diva objavili su da su otkazali zaruke još u aprilu 2021. godine.

“Kad su se prvi put razdvojili, želio je to riješiti i još uvijek se držao nadajući se da će se on i Jennifer pomiriti. Pomirio se s činjenicom da je sada gotovo”, rekao je izvor.

U maju su izvori rekli  da je Rodriguez bio “iznenađen” kako je brzo Jennifer krenula dalje.

“Jennifer i Alex ostali su u kontaktu nakon prekida, a čak su se i vidjeli od podjele. Njih dvoje planiraju ostati prijatelji i zajedno posluju. Alex razumije da je Jennifer slobodna, ali je bio šokiran brzim susretom nje i Afflecka. Na kraju dana, Alex želi da Jennifer bude sretna, ali način na koji se sve odvijalo ne odgovara mu, otkrio je izvor.

 

Izvor je nastavio rekavši da je Lopez pokušala da uspije veza otkako su Rodriguezova djeca i njena postala bliski prijatelji, ali stvari jednostavno nisu dovele do sretnog kraja.

“Znala je da je vrijeme da se pusti. Bilo je problema što se tiče planova vjenčanja i problema s povjerenjem koje nije mogla proći”, rekao je izvor. “Njena su djeca tužna zbog prekida, jer su se svi tako zbližili, ali u konačnici žele ono što je najbolje za njihovu mamu i za nju da bude sretna. I dalje postoji ljubav i poštovanje između dvije porodice.”

Izvor:instyle.com

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti