Bravo Zmajice: Nikada ih nemojte otpisati!

Piše: Dž. S.

Bh. košarkasice zvanično su među osam najboljih u Evropi!

Pobijedile su i Hrvatsku rezultatom 80:69 te se plasirale u četvrtfinale Evropskog prvenstva. One su: Milica Deura, Miljana Džombeta, Nikolina Babić, Dragana Domuzin, Marica Gajić, Nikolina Delić, Melisa Brčaninović, Nikolina Džebo, Irena Vrančić, Matea Tavić, Anđela Delić i Jonquel Jones.


Nakon ove sjajne pobjede Razija Mujanović, legendarna bosansko-hercegovačka košarkašica, i tim menadžer naše ženske košarkaške reprezentacije, s ponosom napisala:

-Nikad nas nemojte otpisati! Ako vas zanima šta je košarka sa svim svojim elementima, onda mislim da je ova ekipa primjer za školske udžbenike. Bosna i Hercegovina je među 8 najboljih u Evropi! Čista emocija i košarka sa izvornim postavkama. Niko nema srce kao mi. 💙💛 Raduj se narode, mi igramo za vas, piše u objavi.

Čestitkama se pridružuje i Redakcija magazina “Azra”

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti