Glavna zvijezda Instagrama: Šerifovićka se skinula u bikini

Piše: Redakcija

Članica žirija „Zvezda Granda“ Marija Šerifović dala je sebi oduška, te je sa svojim takmičarima na odmoru. Pobjednik muzičkog takmičenja Mahir Mulalić usnimio je svoju mentorku u bazenu, u kupaćem kostimu, a kadrovi su potpuni hit, budući da je Šerifovićevu retko ko mogao viđati u ovom izdanju.

Dok je Marija uživala i baškarila se u bazenu, Mahir je iskoristio taj trenutak i snimao je.

– Šeki u banji nakon „Zvezda Granda“ – napisao je Mahir uz snimak.

Kao što se iz priloženog može vidjeti, ona se na ivici bazena sunča i uživa uz muziku, a kada je vidjela da je „glavna zvijezda Instagrama“, ona je odmah nabacila osmijeh na lice i mahala u kameru dok ju je Mulalić snimao.

Pošto je Mahir trijumfovao u „Zvezdama Granda“, Šerifovićeva se dan kasnije oglasila na Instagramu i istakla da joj je bilo zadovljstvo što je radila sa njim.

– E pa, dragi ljudi došli smo do kraja. Pobjednik „Zvezda Granda“ za sezonu 2019/2021 je Mahir Mulalić. Mahire, ponosna sam na tebe. U današnje vrijeme je teško upoznati osobu koja ima takvo srce kao ti! Bravo momak! Veliko hvala svakoj osobi koja je glasala za moje kandidate! Istovremeno želim da čestitam svim finalistima, posebno onima u mom timu koji su bez obzira na njihov rezultat pokazali šta je kolegijalnost, šta je podrška i posljednje ujedno i najvažnije – iskreno ste se radovali tuđem uspjehu i zbog toga sam na vas iskreno ponosna! – napisala je Marija u opisu fotografije sa Mulalićem i tagovala članove svog tima koji su došli do finala.

Izvor: 24sedam.rs

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti