Njih dvoje potpune su suprotnosti i rijetki bi ih spojili, ali iskre među njima frcaju na sve strane

Piše: Redakcija

 

Kourtney Kardashian i Travis Barker posljednjih dana uživaju u Italiji. Fotografima se ne skrivaju, a na romantičnom putovanju ne skidaju ruke jedno s drugoga.

Slavni par ovih dana uživa, što svjedoče i fotke. Kafe, sladoledi i romantične šetnje samo su djelić njihova putovanja.


45-godišnju Kardashainku i 42-godišnjeg Travisa rijetki bi  ih povezali, no oni iz dana u dan dokazuju kako je njihova ljubav i više nego stvarna. U svakoj priliki izmjenjuju nježnosti, a dani skrivanja davno su iza njih.


Prije nego što su prohodali, Kardashianka i Travis godinama su živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima te su postali jako bliski. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.


Izvor:dnevnik.hr

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti