Manikure idealne za kratke nokte

Piše: Redakcija

Mnogim ženama san je imati duge i lijepe nokte, koje dodatno do izražaja dolaze s profinjenom manikurom. No, realnost je često potpuno drugačija; tanki i krhki nokti koji se listaju i pucaju čest su problem, kao i navika griženja noktiju koja je dosta raširena. San o idealnim noktima tada obično pada u vodu i neke će žene potpuno odustati od uređivanja i lakiranja noktiju, nerijetko skrivajući ruke od pogleda.

No, kratki nokti uopše ne moraju biti mana, što smo nastojale pokazati s ovim manikurama koje vam donosimo u nastavku. Nemojte zanemarivati njihovu njegu, jer je podjednako bitna kao i kod dugačkih noktiju. Redovito njegovanje kutikule, rašpanje vrhova noktiju i korištenje kreme za ruke, neke su osnove koje biste si trebale priuštiti da bi i kratki nokti izgledali lijepo. Ako volite prirodnu manikuru, svoje kratke nokte možete i ispolirati kako bi njihov sjaj došao do izražaja. Sada kada ste odradile njegu, spremne ste za lakove i nail art. Kratki nokti odlično izgledaju u kombinaciji s neutralnom crnom, bijelom i bež bojom, naravno i s klasičnom crvenom, a poigrati se možete i s pastelnim tonovima. Ne zaboravite na nail art, ukrasite nokte efektnim dizajnom i svi pogledi nesumnjivo će biti upereni u vaše ruke i lijepo njegovanje i uređene kratke  nokte.

KLASIČNA MANIKURA

MANIKURA U VIŠE BOJA

NAIL ART

Izvor: Journal.hr

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti